Adlais to Dai for

  • Født d. 1 januar 2020
  • Forventet stang 148 cm.

Solgt til Chloé Chari – Frankrig

Adlais To Dai For

Vi er så stolte af at præsentere Danmarks førstefødte Welsh Cob føl, Adlais to Dai for.

Han blev født d. 1 januar omkring kl. 23:40 Lynuck Lady Dai, som var førstegangsmor, klarede fødslen med bravour og modenhed, hun var hverken overivrig omkring den lille ny, men meget stolt og rolig omkring ham.

Dai’s far er unghingsten Butleigh Stardust, en hingst med exceptionel bevægelse. Ninett så ham som 2-års hingst da hun stod som dommeraspirant til en udstilling i Wales. Stardust er for nyligt indkøbt som kommende avlshingst på Pennal Stutteriet. 

Som man næsten kan regne ud, så fik den lille To Dai For, alt opmærksomhed i den mørke januartid, hvilket resulterede i en møgforkælet unge, men altså en skøn og dejlig, møg forkælet unge, en vi smelter hver dag unge, husk at se alle de skønne billeder og og historier på vores instagram, vi kan friste med alt lige fra mule-mudderbilleder til videoer af blandt andet hans cykeltræning, hvilket giver god mening når nu han er flyttet til la France (Tour de France høhø). 

To Dai For er solgt til Chloé Chari som ønsker at se hans kvaliteter an, som kommende hingsteemne. 

STAMTAVLE