Adlais Captain Smiley

  • Født d. 21 marts 2020
  • Forventet stang 148 cm.

Far: Adlais Pretty Much Picasso
Mor: Abergavenny Countess
Morfar: Geler Sparc

adlais captain smiley

Hvor havde vi håbet på et hoppeføl fra Abergavenny Countess, som vi kunne beholde til fremtidig avl, men ak i stedet blev det til den skønneste lille ponydreng. 

Han er et forsøg på at lave en kopi af Adlais Lady Sybil, som er datter af Abergavenny Countess og med Trevallion Picasso som far. Adlais Captain Smileys far er Adlais Pretty Much Picasso som er søn af selv samme Trevallion Picasso, så Smiley er meget tæt beslægtet med Lady Sybil. 

Leder du efter kvalitet og et kommende hingsteemne, så vil han være noget for dig. Vi ønsker at finde et hjem til ham som vil teste hans evner som avlshingst før eventuel kasteration overvejes. 

Adlais Captain Smiley har et kort, trekantet hoved med øjne siddende langt ude på siden af hovedet, han har en særdeles velansat hals med god længde og nakkestykke, han har et bredt bringestykke og vi forventer at han bliver forholdsvis dyb. Lemmerne forventer vi bliver passende til ham, ikke for grove og ikke for fine. Han har en god skridt hvor han bruger kroppen, hans trav er taktfast og god. 

STAMTAVLE

Er på vej