Adlais Llelo Tanllyd

  • Født d. 20 maj 2019.

Solgt til Marijn Van Velzen – Danmark

Adlais Llelo Tanllyd

Vi er stolte af at præsentere Adlais Llelo Tanllyd, resultatet af vores første mix mellem Adlais Sir. Toby og Coppathorne Amazing Grace. Både Grace og Toby har hver især gjort det rigtig godt avlsmæssigt, så vi var meget spændte på denne sammensætning. 

Llelo er et rødt hingsteføl med mørkegrå man og hale. Han har en stjerne og snip samt tre sokker.

Han var lige som sin halvsøster Adlais Tegwen Nwyfus, umådelig hurtigt på benene. Der var ikke gået fem minutter fra han blev født, før at han var oppe på sine fire ben og lige så hurtig var han til at finde mælkebaren og til at bruge boksen som speedbane. Derfor måtte vi tænke os om og finde ham et passende navn.

Llelo er et walisisk drengenavn og tanllyd er walisisk for firery (altså brændende). Han skulle ikke have et alt for maskulint navn idet at han virkelig er en meget følsom, lidt forsigtig fyr med stort hjerterum.

Man han ikke tage hans udstråling fra ham og særligt skal hans bevægelser fremhæves. Vi tror på ham som et potentielt hingsteemne og Marijn har taget udfordringen op. 

STAMTAVLE