Adlais Sticky Toffee

  • Født d. 30 april 2019.

Solgt til Maria Larsen – Danmark

Adlais Sticky Toffee

Adlais Sticky Toffee er Adlais Queen of Custard’s  førstefødte. Han bliver mørkebrun, har stjerne og 3 mindre sokker.

Den lille fyr lever fuldt ud til sit navn, i og med at hans mor virkelig malker godt igennem. Så meget at hun de første uger af hans liv, bogstaveligt talt sprøjtede mælken ud i stråler. Det resulterede i at han altid var smurt ind i mælk i hele ansigtet, ret så fedtet var han og i nogen tid, pelsløs.

Vi er ovenud tilfredse med Sticky Toffee, han bliver en kraftig welsh cob basse, med masser af dybde, knoglemasse og substans. Han vil være en rigtig god begynderhest, han har et roligt temperament, han er easy going, meget kontaktsøgende og som sin far ikke let at skræmme.
Han kan på nuværende tidspunkt blive trukket, stå bundet, har fået sit første bad sammen med mor, og han har kørt i trailer fire gange. Han har været på Roskilde Dyrskue hvor han var rigtig god til at være krammedyr for dyrskuets besøgende.

Vi vurderer at han bliver omkring 147-148 cm i stang.

STAMTAVLE

Er registreret, har pas, afventer stamtavle fra WPCS
Far: Abergavenny Gethin 
Mor: Adlais Queen of Custard 
Morfar: Glyncoch Eurostar