Adlais Pretty much Picasso

  • Født d. 12 april 2014
  • 148 cm. i stang

Adlais Pretty Much Picasso er solgt til Emil & Mette Hauballe Nielsen – Danmark

Adlais Pretty Much Picasso

Adlais Pretty Much Picasso er ud af nogle af de bedste blodlinier med Abergavenny Agnes som mor, Derwen Railway Express som morfar og Trevallion Picasso som far. Trevallion Picasso er en hingst, der har vist sit værd i rideværdenen. Trevallion Picasso har i flere år stået som nr. et på listen over hingste, hvis afkom klarer sig bedst under rytter.

Picasso er på modersiden halvsøskende til vores avlshoppe Adlais Queen of Custard og til Adlais Cookie Dough, som er solgt til Sverige. 

På fadersiden er Picasso halvsøskende med Adlais Lady Sybil, Adlais Tegwen Nwyfus samt stutteriets avlshoppe Adlais Pica’deli

Han har været udstillet til Welsh Pony & Cob avlens hingsteshow som 1 års hvor han blev vurderet som bevaringsværdig for avlen. Han har ikke været udstillet siden. 

Picasso bedækkede sine første hopper i 2019. Han er således far til 3 sec D føl og 1 WPBR føl. Føllene efter ham hedder henholdsvis Dahlia (WPBR), Diofern Maya, Donwell Annabelle og vores egen Adlais Captain Smiley

Efterfølgene blev Picasso kastreret så han er nemmere for Mette at have opstaldet ude og derved kan hellige sig tjansen som dygtig dressurhest. 

STAMTAVLE