Adlais Tegwen Nwyfus

  • Født d. 22 februar 2017

Solgt til Michelle Hviid Jakobsen – Danmark

Adlais Tegwen Nwyfus

Dette er Adlais Tegwen Nwyfus, datter af Coppathorne Amazing Grace og dermed halvsøster til Adlais Ffion, Adlais Dyma Emily EuraiddAdlais Llelo Tanllyd og Adlais Gwladys Fach.

Hendes far er Trevallion Picasso, som blev indlejet hos os i 2016 fra Familien Batt, Stutteri Abergavenny – Wales. 

Picasso har ikke brug for en introduktion. Han har vundet  WPCS performance sire ratings fire gange og fire gange HOYS sire of the year section D. Blandt dem kan du finde RWAS vinderen under rytter Abergavenny Valmai, Dyffryngwy Sir Picasso vinder af både HOYS og OLYMPIA.

Tegwen er et walisisk pigenavn og Nwyfus er walisisk for betyder ‘høj energi/højt humør’, det var vi simpelthen nød til at kalde hende, for hun var kun meget få minutter gammel før hun rejste sig op og begyndte at patte, herefter tog hun turen rundt i boksen, som hun var en anden vædeløbshest.

Med al den energi på damen, kommer også nattens stilhed, Tegwen er ikke kun en Pegasus på speed, hun kan med lethed også være helt rolig og fattet uden pjank og pjat, hun er en fornøjelset for øjet af følge når hun undersøger verdenen, hun har givet mange gode minder som vi vil se tilbage på med et smil. 

Vi ønsker Michelle og Tegwen alt the beste i fremtiden og ser frem til at følge jer. 

STAMTAVLE