Adlais Dyma Emily Euraidd

  • Født d. 2 marts 2016

Adlais Dyma Emily Euraidd er solgt til Nicole Wayman – England

Adlais dyma emily euraidd

Magen til gennemført føl skal man lede længe efter. Hoppeføl, gylden buckskin, bred jævn blis, fire lige høje sokker – hvor heldig har man lov at være og så har vi alligevel kunnet nænne at sælge hende til familien Wayman i England som ønsker at bruge hende til ridning og avl. Wayman familien er en meget ambitiøs familie. Nicole Wayman  har blandt andet vundet HOYS (Horse of the year show). 

Emily er efter hoppen Coppathorne Amazing Grace og dermed helsøster til Adlais Ffion. Emily har også flere halvsøskende, på modersiden kan nævnes Adlais Tegwen NwyfusAdlais Llelo Tanllyd og Adlais Gwladys Fach

Emilys far er hingsten Glyncoch Eurostar som var indlejet på stutteriet for en to årig periode af stutteri Glyncoch. Emily er på fadersiden halvsøskende til Adlais Blodwen Dw IAdlais Cookie Dough, Adlais Ham du ved nok og Adlais Queen of Custard som fungere som avlshoppe hos os. 

Adlais dyma Emily euraidd betyder ‘Adlais dette er gyldne Emily’ på walisisk. 

Emily blev udstillet som føl på Roskilde Dyrskue, hvor hun blev bedste føl blandt sec B, C og D og kvalificerede sig hermed til konkurrencen om skuets bedste føl, hvor hun røg ud som nr. 6 af samtlige hesteracer udstillet. 

Emily blev endvidere udstillet på Fynsk Junishow hvor hun blev Føl Champion blandt alle sectioner og hun blev Res. Følchampion på tværs af sectioner til Syd Welsh udstillingen – Bjärsjölagård i Sverige. 

STAMTAVLE