Adlais Ffion

  • Født d. 18 marts 2015

Adlais Ffion er solgt til Tania Bromberg – Danmark

Adlais Ffion

Lille Ffion, er både Coppathorne Amazing Grace og Glyncoch Eurostar’s førstefødte.
Hun er helsøster til Adlais Dyma Emily Euraidd som er solgt til England. Derudover er hun på modersiden også halvsøster til Adlais Tegwen NwyfusAdlais Llelo Tanllyd og Adlais Gwladys Fach. På fadersiden er hun halvsøskende til Adlais Blodwen Dw IAdlais Cookie Dough, Adlais Ham du ved nok og Adlais Queen of Custard som fungere som avlshoppe hos os. 

Ffion er et meget brugt pigenavn i Wales og oversat betyder det fingerbøl. Med Ffion besluttede vi at alle føl efter Coppathorne Amazing Grace skulle have walisiske navne. I serien af føl efter Grace, er der visse navne som er nemmere at udtale for den danske tunge, end andre. Ikke desto mindre mener vi, at det er vigtigt at gøre sig umage for at navngive føllet med et navn som passer til det lille individ. Ff udtales med lyden F et enkelt F på walisisk udtales som V. 

Ffion har en dejlig jævn, bred blis, og tre sokker, hun er rød med sølvtonet man og hale.   

I 2017 blev hun udstillet på Mountain & Moorland For fun i hvor hun blev klassevinder under dommer Stein Langørgen. Hun blev også udstillet på Store Hestedag hvor hun blev nr 2 i en klasse på 4. Dommer Richard Jones, Stutteri Menai.

STAMTAVLE