Adlais Cookie Dough

  • Født d. 4 maj 2016

Adlais Cookie Dough er solgt til Fam. Andersson/Gustafsson – Sverige

Adlais Cookie Dough

Det her er Adlais Cookie Dough, han er et gylden palomino hingsteføl, med en pæn blis og 3 høje sokker. 

Cookie Dough’s mor Abergavenny Agnes, som var indlejet i en periode på tre år af Stutteri Abergavenny. Agnes er sidstefødte generation af Derwen Railway Express.
Cookie’s far er ungdyrschampion – og Res. Supreme welsh Cob vinder – Glyncoch Eurostar, som også var indlejet på stutteriet for en to årig periode af stutteri Glyncoch. Det sidste vi har hørt er at Eurostar går som hingst og tilbydes til hopper på zuchtstall kugelmuehle i Tyskland. 

Cookie Dough har en håndfuld halsøskende. På fadersiden kan nævnes Adlais Ffion, Adlais Blodwen Dw IAdlais Dyma Emily Euraidd, og Adlais Ham du ved nok. På modersiden er Adlais Pretty Much Picasso, som også er far til Adlais Captain Smiley
Derudover har han også en helsøster Adlais Queen of Custard som vi har valgt at beholde som avlshoppe på stutteriet. Med Cookie og Queen, startede en trend op i det søde køkken, hvilket har resulteret i at alle føl efter Queen får dessertnavne. 

Cookie Dough har aldrig selv været udstillet og er solgt til et hjem hvor man ønsker at ride dressur på hobbyniveau. 

STAMTAVLE