Adlais First Edition

  • Født d. 19 marts 2008

Adlais First Edition er solgt til Line Frederiksen – Danmark

Adlais first edition

First Edition, Stutteriets førstefødte og startsskuddet til en fremtid med mange flere føl i vente gennem årene. 

First Editions mor er Pennal True Love, som to år i træk blev ungdyrs Champion som to og tre års og som har flere reserve og fløjpladser bag sig. Han er hermed halsøskende på modersiden til Adlais Miss Sophie, Adlais Mr. Pommeroy og Adlais Sir. Toby som fungere som avlshingst for stutteri Eleni

Hans far er Synod Rembrandt. Det var på daværende tidspunkt ikke muligt at komme med hopper udefra, men Bent Thygesen satte en auktion op, hvor man kunne byde på Rembrandt. Vi endte med at være højestbydende og det resulterede så i First Edition. Synod Rembrandt har været stamhingst til mange afkom på Stutteri Kildegård. 

First Edition har været udstillet på Roskilde Dyrskue som føl, hvor han vandt titlen som bedste føl blandt sec. B, sec. C og sec. D. under welsh dommer Bjarne Thers. Vi var meget stolte af vores førstegangshoppe og hendes skønne føl.   

First Edition er en god sportsmodel og han bliver til dagligt brugt som til kørsel for vogn af sin ejer Line. 

STAMTAVLE