Adlais Ham du ved nok

  • Født d. 4 maj 2015

Adlais Ham du ved nok er solgt til Sanne Hammerling – Sverige

Adlais ham du ved nok

Danaway Beyoncé og Glyncoch Eurostar har sammen skabt den smukkeste palomino dreng, med krid hvid man og hale, blis og fire hvide sokker malet på til midt på piberne. Kan man bede om mere?

Mange har undret sig over hans navn, ‘Ham du ved nok’. Det kom sig af en vældig hyggelig aften med følnavne snak og våde drikkevarer, dertil var der lavet kage. En simpel men lækker kage som de fleste kender. Den brune chokoladekage med kokos/kaffe glasur på toppen‘ Den du ved nok ‘, jeg vil tro i kan gætte jer til resten, for selvfølgelig måtte han have navnet efter den skønne kage. Nogle hader Ham du ved nok’s navn, andre inklusiv os selv, elsker det. 

I dagligt blev han blot kaldet for ‘ham’, det gav lidt udfordringer, hvor forvirringen var total, når vi omtalte andre handyr end ‘ham du ved nok’, for hvem ‘ham’, var det så man mente?   

Ham her er ikke en lille fims, han har vist sig at blive en god ponystørrelse med fylde lige som sin mor og som sine to halvsøskende på modersiden Adlais Pica’deliAdlais Blodwen dw I og Adlais Mab y Brenin.

Ham du ved nok, er solgt til Sanne Hammerling, som har bevaret ham som hingst og fungere som all-around pony. 

STAMTAVLE