Adlais Mab y Brenin

  • Født d. 22 maj 2014

Adlais Mab y Brenin er solgt til Catharina Cameron – Danmark

Adlais Mab y Brenin

Mab y Brenin betyder kongesøn på walisisk, ‘Søn af kongen’. 
Brenin er efter hoppen Danaway Beyoncé og han er hermed halvøster på modersiden til Adlais Blodwen dw i, Adlais Ham du ved nok og Adlais Pica’deli som vi har valgt at beholde på stutteriet som avlshoppe.

Da vi købte Beyoncé i Wales, blev hun før import bedækket med Brenins far, den legendariske ‘Danaway Tango’. Tango var Royal Welsh vinder i 1999, samt reserve hingste champion i 2000. 
Samme år som Beyoncé blev bedækket, havde vi sendt Pennal True Love afsted fra Danmark til Danaway stutteriet i England, til samme hingst. Så Brenin er halvbror til Adlais Mr. Pommeroy, som Pennal True love fødte men også Coppathorne Amazing Grace, som i flere år har gået som avlshoppe på Adlais. 
Grace har givet os Adlais Dyma Emily Euraidd, Adlais Ffion, Adlais Tegwen NwyfusAdlais Llelo Tanllyd og Adlais Gwladys Fach

Catharina Cameron har i mange år redet DV, men hun faldt fuldstændig pladask for Brenins mor. Da Beyoncé ikke var til salg, endte Catharina med at tage unge et årige Brenin med sig hjem.
Vi har oplevet flere gange at inkarnerede varmblods-hestemennesker savner noget mere jordnært, både i størrelse og temperament, samtidig med at man vil kunne ride dressur på højt plan. 

STAMTAVLE