Adlais Miss Sophie

  • Født d. 26 marts 2012

Aldrig sat til salg – aflivet. 

Adlais miss sophie

Adlais Miss Sophie var datter af mor Pennal True Love og far Merlyn Welsh calibra. 

Hun var vores håb for en fremtidig avlshoppe, hun tegnede godt og hun gik godt. Men da hun nærmede sig sin 2 års fødselsdag forsvandt ryggen under hende, hun udviklede en noget vigende overlinie og den rettede sig ikke til hendes 3 års fødselsdag hvor vi tog beslutningen om at sende hende til slagter.

Sophie var en meget tillidsfuld og blid hoppe, vi kørte hende til slagteren som havde sin praksis på en hestepension, så Sophie var hverken stresset i traileren sammen med sin veninde eller hos slagteren hvor hun lige skulle have det hele med inden hun blev skudt ude med boltpistol. Vi var så lettede over at hun ingen smerter eller angst havde til sidste sekundt. 

Efter slagtning blev vi ringet op af slagteren som fortalte at 2 torntappe var groet sammen og havde hun været udsat for rytter havde det været smertefuldt for hende. 

Vi anser os selv som et stutteri der tager ansvar for både dyr og avl. Døden kan aldrig være en straf, det havde hverken været rimeligt for hende at blive solgt som ridedyr, avlsdyr eller sågar hyggepony.  

Sophie var som føl med på Roskilde Dyrskue og hun blev som 1 års udstillet til Mountain and Moorland Christmasshow hvor hun blev tildelt 41 point og placeret som nr. 3 i en klasse på 5. 

STAMTAVLE