Adlais Mr. Pommeroy

  • Født d. 9 maj 2014

Adlais Mr. Pommeroy er solgt til Erik Källgren – Sverige

Adlais Mr. Pommeroy

Adlais Mr. Pommeroy’s mor er Pennal True Love, som to år i træk blev Best In Show som to og tre års til Brovst plagskue. Sidenhen har hun flere reserve og fløjpladser bag sig.
Hans far er Danaway Tango, Royal Welsh vinder i 1999 samt reserve hingste champion i 2000. Han er således halvbror på fadersiden til Adlais Mab y Brenin

Adlais Mr. Pommeroy er drømmen, der bare skulle opfyldes. Drømmen om, at Pennal True Love og Danaway Tango sammen skulle skænke os et føl. Den tanke har ligget og lurret siden den dag vi købte True Love tilbage i 2004. I sommeren 2000 så Ninett Danaway Tango udstillet til en mindre udstilling i Wales og hun havde siden den dag ikke kunnet få ham helt ud af hovedet, han var meget imponerende med exceptionel gangbevægelse.   

I 2013 tog vi skridtet og sendte Pennal True Love en tur til det Brittiske Kongerige for at besøge sin nye flirt. Hun fødte d. 9-5-14 det skønneste lille hingsteføl med fire knæhøje sokker og en bred blis.

Pommeroy har mange succesfulde halvsøskende blandt dem kan nævnes Danaway Noodles, som i 2014 vandt sin klasse for 2 års hingste på Royal Welsh, Danaway Baby-Jane er også en kendt figur, hun stod som nr to i sin klasse i 2012 og i 2014 på Royal Welsh. Han er halvbror til selveste Danaway Crackling Rose, Prince of Wales Cup Winner 2012.

Derudover er han også halvbror til Adlais Miss SophieAdlais First Edition og Adlais Sir Toby, som har været brugt aktivt i den danske welsh cob avl. 

Pommeroy selv har været udstillet en gang som føl, til Mountain and Moorland Christmasshow hvor han stod på fløjen.  

STAMTAVLE