Adlais Rum & Raisin

  • Født d. 15 april 2020
  • Forventet stang 148 cm.

Solgt til Camilla Sauer – Danmark 

Adlais rom & Raisin

Adlais Rum & Raisin har virkelig været et populært føl at følge, der har været stor interesse omkring ham og han har generelt haft mange Rosin-fans. I vores optik er det ikke så mærkeligt, for sådan en charmetrold fødes ikke hver dag.

Den lille Rosin er et lille 
buckskin hingste føl med stjerne, snip og med en enkelt sok på venstre bagben. 
Han er en tillidsfuld fyr, han er blid og rar af natur. Han blev født med nogle ordentlige lemmer, vi er sikre på at der nok skal komme noget substans på ham, han har en god ryglængde og så er det aldrig skidt med et kønt kækt hovede.  


Adlais Rum & Raisin er 
Adlais Queen of Custards andet føl og han er hermed helbror til Adlais Sticky Toffee fra 2019. Rosinens far er hingsten Abergavenny Gethin og er dermed også et af de få føl efter ham, idet at Gethin i 2020 blev kastreret. På fadersiden er han således halvbror til Vicas Magic Jubilee, Puggaards Gavan og Adlais Gwladys Fach

Vi forstiller os at han vil blive en god all around cob og familiehest. Han vil ikke være varm men være en god og stabil welsh cob til både den erfarne og begynderen. 

STAMTAVLE

Er på vej