Adlais Gwladys Fach

  • Født d. 23 maj 2020
  • Forventet stang 149 cm.

Solgt til Stig Larsen – Danmark 

Adlais Gwladys Fach

Er du en af dem som har en stor stjerne hos Coppathorne Amazing Grace der i efteråret blev solgt til Tania Bromberg, så se lige hende her…

Grace leverede i maj det skønneste hoppeføl, Adlais Gwladys Fach hun er født med en imponerende fylde og hendes statur er harmonisk. Hun har fire helt sorte ben, ingen sokker bare flotte sorte ‘strømper’ og hun har en perfekt afstemt blis. Gwladys har et helt igennem fantastisk og roligt temperament, der er ikke noget der kan slå hende af pinden, så vi er ikke et sekund i tvivl om at hun vil gøre det godt Welsh avlen og bliver den perfekte ride eller kørehest.

På modersiden er hun blandt andet halvsøster til Adlais Tegwen NwyfusAdlais Dyma emily Euraidd og Adlais Ffion

Adlais Gwladys Fach er efter hingsten Abergavenny Gethin som er et ordentligt brød af en herre, Gwladys har fået nogle kraftige lemmer efter ham udover en god portion dybde. Hun er hermed også et af de få føl efter Gethin, idet at Gethin i 2020 blev kastreret. På fadersiden er hun således halvsøster til Vicas Magic Jubilee, Puggaards Gavan, Adlais Sticky Toffee og Adlais Rum & Raisin

STAMTAVLE

Er på vej.
Far: Abergavenny Gethin 
Mor: Coppathorne Amazing Grace 
Morfar: Danaway Tango