Show shine test

Showshine Test 2020

Har du hørt noget test af showshine? så er du kommet det rigtige sted, vi testede på Stutteri Adlais 10 forskellige produkter af showshine d. 1 august 2020.

Vi havde inviteret 7 kompetente og erfarne restemennesker med forskellige racepræferencer til at blindteste produkterne i duft, glans, glød, absorbering, følelse samt holdbarhed. Herefter blev showshinen testet på originalflaskerne for at vurdere design, brugervenlighed samt sprayfunktion.

Resultaterne er i hus og vinderne er fundet. Dog arbejder vi nu på at udarbejde noget materiale til jer fra dagen, hvor i kan læse dommerkommentar og points som bliv givet de forskellige produkter. Dertil laver vi noget videomateriale og der vil komme billeder fra dagen her på siden så snart vi har sorteret dem.

Herunder ses vinderne fra dagen. På førstepladsen har vi Carr & Day & Martin Dream Coat. andenpladsen gik til Blue Hors Super Shine og trediepladsen gik til Cowboy Magic Super Bodyshine.

Envidere blev Blue horse Super shine vurderet som bedst til prisen.

Der skal tilknyttes en kommentar om at Cowboy Magic Super Bodyshine var med i opløbet til bedst til prisen og at dommerne havde svært ved at vælge imellem de 2.

Derudover blev der uddelt dommerens favoritrosetter til de højest rangerede showshines fra blindtesten, altså før selve produktvenlighed, design og sprayfunktion blev vurderet. Af dem fik Nathalie showshine, Cowboy Magic Super Bodyshine og Carr & Day & Martin Dream Coat fik hver 2 favoritrosetter og MP diamond Dazzle Coat Shine fik 1 favoritroset.