Velkommen til vores blog

Her en guide til klargøring af welsh, til dig som søger nogle tips og tricks, samt gode råd om hvordan du klargøre din welsh til udstilling, show eller kåring. Vi giver også vores bud på god og sund føl uddannelse og hey, du får også en super god guide til de bedste showshines på markedet, med vores showshine test.

Om welsh

Adlais Queen of Custard
Om welsh

Hvad koster en Welsh?

Hvilket prisleje ligger welsh cob i? Her kan du læse om vores priser på Welsh Cobs fra føl til voksen ridehest.

Læs mere »
Welsh Cob
Om welsh

Welsh Cob

Hvorfor skal du eje en welsh cob? Hvilke typevarianter findes der? Skal du starte ud med et føl? eller overvejer du at importere? Alt det svarer vi på i dette bloginlæg.

Læs mere »

How to

hestens farver
'How to'

Hestens farver

Hestens farver, hestens grundfarver samt fortynderfarver så som dun, buckskin, palomino, smoky black, cremello, smoky cream, perlino, grå heste, sabino og dun genet.

Læs mere »
Halter
'How to'

Halters

Sådan sætter du en halter på din hest. Se forskellige typer af halters og læs om deres fordele og ulemper.

Læs mere »

Test

Showshine
Test

Showshine test 2020

Vi testede d. 1 august 2020, 10 forskellige showshines.

Du kan her læse om testen og hvordan den blev udført, du kan se resultaterne, kommentarer samt se billeder og video fra dagen.

Læs mere »

Telepati med dyr

Lyt til mig
Telepati

Telepati med heste

Jeg er certificeret dyretelepatør og tilbyder telepati til dit dyr. Læs mere om hvad du kan forvente her.

Læs mere »

Vi håber du vil nyde god gavn af vores 'How to' videoer i bloggen. 

I en digitaliseret verden, har jeg erfaret at færre og færre har mulighed og tid til at køre land og rige rundt for at blive undervist i klargøring af welsh til udstillinger, kåring og shows. Jeg selv er, sikkert som du selv, typen der søger efter gode youtube videoer, en video der hurtigt forklarer og hjælper med lige netop den udfordring jeg står med. 

Det er hele tankegangen for denne blog og guide til klargøring af welsh cobs. Den skal hjælpe nye dedikerede mennesker i vores skønne welsh cob verdenen, med at få klargjort deres heste til perfektion.

Kom igang med at lære og giv os gerne feedback

Hvorfor ikke starte ud med at se hvordan du kridter sokker? Husk at bestille remedier i god tid, halters, kridt, highlighter med mere kan tage tid at få hjem. Det er ikke produkter som man bare lige køber nede hos den lokale rideudstyrsbutik. 

Har du gode ideer, forslag til nye videoer eller søger du nogle tips til et et emne der ikke har været belyst i bloggen og som måske også kan være til gavn fra andre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage – lade os vide hvad du søger. 

Glæd andre ved at dele vores guides og vidoer

Om ikke så længe planlægger vi følgende ‘How to’ videoer: 
– Hoppens foling 
– opdatering af ‘fra føl til fravænningsklar’ 
– klargøring af hesten til show med diverse remedier, så som brylcreme, high lighter, showshine med mere. 

Er du en af dem der vil være den første til at vide om nye guidede videoer? Interessere du dig generelt for welsh cobs? hvorfor så ikke tilmelde dig vores nyhedsbrev?