Hestens farver, kursus i farvegenetik

Kursus i hestens farvegenetik

Måske du har læst en bog om hestens farver og stadig ikke føler dig meget klogere end før du læste den? Jeg kan hjælpe dig med at få styr på hestens farvegenetik, altså til det niveau hvor du virkelig forstår hestens farver.

På kurset her lærer du om hestens tre grundfarver rød, brun og sort. Derudover lærer du om cremegenerne palomino, buckskin, smoky black, smoky creme, perlino og cremello samt farverne sabino, dun og den grå hest. Andre farver kan aftales. 
Kursuset tilbydes virituelt samt ved fysisk fremmøde. 

Kursisten vil blive undervist i et miks mellem foredrag, dialog og opgaver, så du både ser, hører og selv får lov at prøve dig frem med farvegenetikkens bogstaver.
Jeg slipper dig ikke før du har forstået dem til fulde.

Dato og tid:  På nuværende tidspunkt er ingen datoer planlagt.

Foreningsarrangementer i farvegenetik tilbydes online til 1500 kr. inkl. moms eller ved fysisk fremmøde til 2500 kr. inkl. moms eksl. kørsel.
Kurset tager 3 timer online og op til 4 timer ved fysisk fremmøde. 

Grupper kan også aftales ved minimum seks personer til online kursus for 1050 kr. (175 kr. pr. person) inklusivt moms. 

Sted (online): Via invitation til privat facebook-gruppe hvor foredraget bliver holdt live. Man vil kunne gense kurset i gruppen i 14 dage efter det er afholdt.   

Welsh Cob

Welsh Cob

Welsh Cob

Hvorfor skal du eje en welsh cob? Hvilke typevarianter findes der? Skal du starte ud med et føl? eller overvejer du at importere? Alt det svarer vi på i dette bloginlæg.

Læs mere »
Welsh Cob

Leder du efter din bedste ven?

Clara Nilsson og Adlais Lady Sybil er uadskillelige. 

Clara købte Sybil som føl i 2017. I dag rider de rundt i Sveriges skønne natur. 

Welsh Cob

Bliv rig på oplevelser med welsh cob

Welsh cob’en er en fantastisk all-around ridehest. Ud over daglig ridning og sjælehygge, hvad så med at tage en tur i skoven, på stranden, tag med på udstillinger og dyrskuer og nyd fællesskabet med andre welsh folk.