Welsh cobs

STUTTERI ADLAIS

VORES WELSH COBS

Welsh Cobs er Danmarks mest alsidige og smukkeste hesterace. Alle vores hopper på Stutteri Adlais er nøje udvalgt efter temperament, race karakter, ridelighed og ikke mindst stamtavlen, som indeholder de forfædre vi ønsker at fremhæve og bygge videre på gennem generationerne. 

OM OS

Gennem passionen og kærligheden til welshen som hesterace, har sammen med mere end 10 års målrettet avlsarbejde, resulteret i at Welsh Pony og Cob avlen i Danmark har skænket os titlen ‘Bedste Welsh avler i Danmark’ hvilket vi naturligvis er stolte af og som også fremadrettet forpligter.

HVAD ER NYT?

Vi vil så gerne være tæt på jer. Vi har droppet vores nyhedsside til fordel for vores blog med læringsvideoer, tests, tips og triks med mere. Derudover vil vi meget gerne sende dig vores nyhedsbrev, her vil du være først til nyhederne omkring Stutteri Adlais, vores salgsdyr, konkurrencer, ‘How to’ videoer og meget mere. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

FØLG OS #ADLAIS_WELSH_COBS

FØLG OS

Hvorfor ikke også følge os på facebookInstagram og Youtube
På facebook lægger vi de officielle nyheder op, det kunne være nye salgsdyr, føl, indkøb, Åbent hus og andre arrangementer. 
På Instagram kan du nyde stutteriets bedste billeder fra dagligdagen, solgte heste, gamle minder og generelle tossestreger. 
På Youtube er du først til de nye ‘how to’ videoer og andet video-godt, alle videoer finder du selvfølgelig også i vores blog.